Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΓΙΑΤΙ???????


Έντεκα  χρόνια συμπληρώθηκαν από τη μαύρη Δευτέρα του Οκτώβρη του 1999 κατά την οποία έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη στην επιστροφή τους από παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.
http://static.fsport.gr/images/m/MNIMEI_m.jpg          


Το πούλμαν που μετέφερε τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά συγκρούστηκε στην κοιλάδα των Τεμπών με διερχόμενο φορτηγό και έπεσε σε χαράδρα. Νεκροί ανασύρθηκαν οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, 20 ετών, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, 25 χρονών, Χριστίνα Τζιόβα, 18 χρονών, Αναστάσιος Θέμελης, 22 χρονών και Κυριάκος Λαζαρίδης, 17 χρονών. Νεκρός επίσης ανασύρθηκε ο 68χρονος οδηγός φορτηγού Αστέριος Αγκζιώτης.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν ποτέ αυτή τη θλιβερή επέτειο και στο πρώτο ματς του Οκτώβρη δεν κρεμασαν άλλα πανό παρά μόνο αυτό από το Κορδελιό από το οποίο κατάγονταν οι αδικοχαμένοι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος  τελεστείκε επιμνημόσυνη δέηση στην οποία εδώσουν το «παρών» και εκπρόσωποι της διοίκησης του Δικεφάλου.
Στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη έχει στηθεί μνημείο στο οποίο αναγράφεται η φράση: «Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνεχίζει παραπέρα».
Ιωαννα..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου